Ми раді вітати Вас на сайті присвяченому газобетону та супутніх матеріалах.
ПП «Рівне-Січ» працює на ринку газобетону з 2000 року, тобто ми з впевненістю можемо заявити, що ми є одні з першопрохідців, які займаються продажем газобетону в західній Україні. Ми є офіційними представником таких заводів як «Aeroc», «Stonelight», « Grupa Prefabet» (Польща). Основною відмітною ознакою продукції, пропонованої нашою фірмою, є те, що вироби з ніздрюватого бетону є одним з найбільш прогресивних і популярних матеріалів на сьогоднішній день. Вони найкращим чином підходять для застосування у всіх кліматичних зонах України , дозволяють значно знизити величину капіталовкладень і трудомісткість при будівництві, зменшити витрату енергоносіїв при подальшій експлуатації будинку.
Газоблоки є конструкційно-теплоізоляційним стіновим будівельним матеріалом. Газобетонні блоки можна використовувати як в малоповерховому будівництві, так і при багатоповерховому монолітно-каркасному будівництві як утеплювач стін або в ролі захисної конструкції.
Також Ви зможете знайти у нас рядову, вогнетривку та лицювальну цеглу таких торгових марок : Prokeram (Івано-Франківськ), Літос, Слобожанська кераміка (СБК), Білоцерківська кераміка, Євротон (Роздільський керамічний завод), Керамейя (м.Суми), АПБ-Цегла (м.Борзна). Присутній широкий асортимент клеючих сумішей, інструменту для кладки газобетону, теплоізоляційних матеріалів.
Будемо раді бачити Вас та задовольнити Ваші потреби в найкоротший період.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X